Postări

Se afișează postări din 2016

Steluța mea de sus din cer ...

Imagine
Dulcea mea steluță de sus din cer, astăzi ar fi fost ziua ta ... dar tu nu mai ești aici să te urăm ... să ne iubești ... să ne alinți... să ne încurajezi și să ne-ndemni să mergem mai departe.  Pot doar să sper că măcar de-acolo de unde ești ne mai veghezi ...  În sufletul meu vei rămâne mereu cea mai dragă și mai frumoasă amintire despre copilăria mea ce doar lângă tine a fost fericită! 

De iarnă ... din suflet!

https://youtu.be/295MRQajalw

Aceeași privire

Imagine
Aceeași tristă privire mă-ntâmpină în oglindă ... Ce cunoștință veche ... credeam că m-a uitat! Și nu pot să mă supăr că-s singura de vină ... Lecția-mi dureroasă ... tot nu am învățat!

You were the one, the last ... My everything

Și totuși ... "Veșnicia" mea a ținut doar nouă ani ... Au mai trecut trei ani de atunci. Sunt încă multe lucruri nespuse ... Lucruri care dor ... Lacrimi care nu au fost plânse ...  Am crezut atunci cu tărie că va dura pentru tot restul vieții mele ... Am jurat că așa va fi cu toată seninătatea sufletului de copil ascuns în trup de femeie. Dar ... Dumnezeu avea altceva în plan și lucrurile s-au întâmplat altfel decât mi-am închipuit.  Nu regret nimic ... Trecutul trebuie să rămână în trecut. Există un motiv temeinic pentru care acesta nu mai face parte din prezentul meu.  Doare încă? Probabil ... Dor visele neîmplinite ... Dor renunțările de dragul unei iluzii ... A fericirii obținute cu sacrificii.  Prezentul mi-a dovedit că dacă implică un sacrificiu ... Clar nu despre fericire este vorba. Despre obișnuință... Teama de schimbare ... Lehamitea de a o lua de la capăt poate.  A fost frumos ... Și trist uneori ... A fost.  Adio, vis frumos.  Te las să te îndepărtezi ușor. Faci

Pescăruș

Imagine
Sărmanul pescăruș cu aripa frântă, Pe o pustie plajă, trist s-a prăbușit ... Prea obosit era de-atâta luptă ...  Un punct într-o clepsidră de nisip. 

Și ... Cum mai e la tine-n suflet?

https://www.facebook.com/986019118153206/photos/a.988877627867355.1073741829.986019118153206/994312150657236/?type=3

Nu ... Nu sunt soția ta

Și ... NU ... Nu sunt soția ta. Nu pentru cā nu aș merita sā fiu soția cuiva. Nu pentru cā nu sunt un OM bun sau pentru cā nu sunt demnā de asta. Ci pentru cā tu nu m-ai vrut.  Nu m-ai iubit suficient ... Nu m-ai dorit destul ... pentru cā deși m-ai avut dupā un îndelung efort ... Când m-ai avut ți-am pus sufletul meu la picioare.  Și nu ai avut curaj sā iubesti iar ... Sā investești suflet și timp ... Sā sādești încredere ... Sā dāruiești dragoste ... Sā fii acolo. Sā iubesti cu tot sufletul și mai presus de orice: de prejudecāți, de griji ... de comparații ... Sā iubești așa cum nu ai mai făcut-o: curat și sincer ... Fārā minciuni și fārā lucruri ascunse.