Postări

Se afișează postări din septembrie, 2012

Natura moarta

Stau singura in camera mea cu gratii la geam si astept un ceva ce nu voi avea niciodata ... Stau singura, invaluita de acorduri triste si simple si aud glasul cuiva care catre mine nu se mai adreseaza! Stau singura, Sunt pustie, amara si plansa iar in sufletul meu traieste o dragoste imensa ... insa fara rost ... Stau singura. Sunt tot eu aceea care imi tin de urat cu gandurile mele, cu ceea ce visez desi constientizez ca-i in zadar. Stau singura, tot singura, tot cu muzica mea, tot cu dragostea mea utopica, cu gandurile mele amare si lipsite de rost!

Candva, atunci ...

Am gasit candva in ochii tai, ceva ... Mi-au soptit candva buzele tale, dragostea ... Mi-ai raspuns candva Ca nu esti al meu ! Si asa, atunci, candva pentru ca nu erai al meu, pentru ca buzele tale taceau am cautat in ochii tai acel ceva si stupoare: N-am vazut nimic. Oarba fiind, undeva in timp asteptam buzele tale sa-mi spuna ceva aproape similar cu dragostea. Insa buzele tale taceau pentru ca nu erai al meu iar in ochii tai nu era nimic ... pentru mine!

Richard Clayderman

Imagine

GAND FUGAR

Ca un porumbel Speriat Ai zburat de la mine. Ai fugit tremurand Spre ruine ... De suflet Mi te-ai desprins Ca o stanca din munte. E pustiu ... si mi-e greu ... Mi-e urat ... fara tine ... E trist si e gol aici.

First Love

Imagine

STARE

As fugi ... intr-o zi cu nori grei, cu picaturi de ploaie cazute peste ochii tai, as fugi in lume, sa nu ma stie nimeni si nimic sa nu ma atinga ... As pleca ... atunci cand frunzele cad, cand suiera vantul pe la ferestre, cand pleoapele se lasa peste ochi grei de lacrimi ... M-as departa incet ... asa cum soarele se ascunde cu razele-i tremurande, sarutand luna si stelele, parca pentru ultima data.

THE MOST RELAXING MUSIC IMAGINABLE

Imagine