Postări

Se afișează postări din iunie, 2012

Enigma-Sensual Mix (1)

Imagine

Очи Черные - Dark Eyes

Imagine

капали горкие слёзы

Imagine

Ennio Morricone - Le vent, le cri

Imagine

Eros (Rain)

Imagine

Chris Spheeris - Eros / Aranjuez Mon Amour

Imagine

DESERTACIUNE ...

Sunt fericita ... ti-am atins ochii, buzele, m-am lasat purtata de bratele tale, m-am lasat iubita o secunda numai, de ochii tai ... Sunt fericita ... ochii tai mi-au oglindit chipul, buzele tale s-au apropiat de gura mea, bratele tale m-au cuprins, si tu, o singura secunda, m-ai iubit ... Sunt fericita ... ochii tai mi-au zambit, buzele tale m-au dorit, bratele tale m-au protejat, iar tu, pret de o clipa, ai fost una cu mine!

IMI DOREAM ...

Imi doream sa-ti pot darui iubirea mea, Imi doream sa primesc in schimb - Fericirea, Imi doream sa nu-ti mai intorci privirea, Imi doream sa fiu a ta si numai a ta! Imi doream sa-mi arati stelele, Imi doream sa-ti ating buzele, Imi doream sa-mi saruti lacrimile, Imi doream sa fiu a ta si numai a ta! Imi doream sa te mangai macar o clipa, Imi doream sa ma iubesti macar o zi, Imi doream sa-mi apartii macar o ora, Imi doream sa fiu a ta si numai a ta! Imi doream sa fiu a ta viata-ntreaga, Imi doream sa-mi spui ca-ti sunt draga, Imi doream sa ma iubesti o secunda, Imi doream sa fiu a ta si numai a ta! 

SA PUN DE O CAFEA?!

Ce neagra-i ceasca de cafea! Oare ce e ascuns in ea? Destine triste, inimi frante ... Dar, hai, sa te sarut pe frunte. Ce e in ceasca de cafea? Apare el, iubeste ea. Sunt lacrimi, puncte sau sunt flori? Cafeaua asta-ti da fiori. Ce vezi in ceasca de cafea? Aici esti tu, acolo-i ea, La mijloc este Dragostea .., Vrei sa mai pun de o cafea?